Beduin ferie

Umiddelbart efter nytår 2010 tog Lise og jeg på en uges ferie i Sinai. Via en af Lises veninder, der er gift med Eid, der er Beduin, havde vi aftalt, at han skulle stå for planlægningen af ugen.

Det blev en rigtig dejlig ferie. Først 2 dage i Eids hus i Nuweiba, 3 dage i en sivhytte på en øde strand i Abu Galun og 2 dage i et helt nyt stenhus i ressorten “Big Dune” lidt nord for Nuweiba. Eid var en formidabel vært. Sammen med et par venner stod han for alt det praktiske med mad, transport og overnatning, og samtidigt var han en god guide og et rigtigt dejligt bekendtskab.

Vi fik slappet rigtigt godt af med lidt snorkling ved de smukke koraller, dasede i solen og oplevede de utroligt smukke og golde bjerge. Og Eid serverede hele tiden den lækreste mad med masser af dejlig friskfanget fisk.

Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie Beduin ferie